- for miljø og mennesker

Retssager

Appelsagen i Vestre Landsret 08-2023

Mogens og Birgit Thomsen, Jens Kristian Andersen og Linda Høyer, Julie Hansen og Håkun Djurhuus (begge advokatfirmaet Lundgrens), siddende Jørn Rasmussen

I Vestre Landsret den 17/8 – 2023 afsluttede formand for Fair Spildevand, Mogens Thomsen, retsmødet med disse ord:
“Jeg er formand for den forening, som der også er nævnt før, der hedder Fair Spildevand og Fair Spildevands formål det er, at miljø og mennesker skal arbejde sammen.
Vi skal have et ordentlig miljø og mennesker skal behandles ordentlig også. For det er ikke sådan, at jeg eller mine medlemmer ikke vil gøre noget overhovedet.
Fordi hvis der er noget i spildevand der er skyld i manglende målopfyldelse, så skal vi selvfølgelig gøre noget, det er indlysende. Men inden vi gør det, vil vi gerne have bevis på, at det er vores spildevand der er problemet inden vi skal bruge 100.000 kr. eller mere for at lave det her.
Og vi vil også have bevis på at det nytter noget og der virkelig kommer noget ud af det. Det synes jeg altså ikke der har været her, og har været en af grundede til det her. Det har altså været en lang træls proces i det hele taget, tak.”
Dom afsiges den 14/9 kl. 10:00

Leave a Reply